Brasil fazenda Olhos D'Agua

Tento příběh začal před několika lety, když jsme poprvé navštívili farmu Paula Toleda v srdci Brazílie. Vše ale vlastně začalo ještě mnohem dříve, díky historickému odkazu českého obuvníka Bati. Jeho zaměstnanci odcestovali do města Franca nedaleko Sao Paula, aby zde vybudovali obuvnický průmysl. Dnes je tato oblast známá nejen výrobou obuvi, ale i skvělou kávou. Jeden z potomků těchto zlínských osadníků věděl o Paulově touze prorazit na evropském trhu a o našem zájmu o přímé spolupráce s kávovými farmáři. Díky němu jsme se s Paulem setkali a začala naše vzájemně inspirativní spolupráce

 

 

 

 

Nekupujeme jen jeho kávu – sdílíme s ním dlouholeté zkušenosti a poskytujeme mu zpětnou vazbu. Díky tomu jsme každoročně schopni zvyšovat výslednou kvalitu kávy. Paulo je nejen skvělým farmářem, ale také člověkem s velkým srdcem. Stará se o své zaměstnance jako o rodinu, a my jsme hrdí, že můžeme být součástí tohoto příběhu.

 

 

 

 

S každým douškem vás překvapí bohaté tóny sladké čokolády, lískových oříšků a rozinek. Tato káva Mundo Nuovo odrůdy je výjimečná svou nízkou kyselostí a naturálním zpracováním, které zvýrazňuje její plné, krémové tělo. Káva se nejlépe hodí pro přípravu espressa nebo v moka konvičce. Když ji připravíte těmito způsoby, uvolní se její plné a krémové tělo, které vás okamžitě přenese do srdce Brazílie.

 

KOUPIT

Zpět do obchodu