Ovocný čaj mamacoffee

V posledních desetiletích získal ovocný čaj oblibu po celém světě, a to zejména díky jeho lahodné chuti a zdravotním přínosům. Ovocný čaj mamacoffee je směs nejlepších sušených ovocí doplněná přírodním aroma, uhličitanem hořečnatým a kyselinou citrónovou. V tomto článku se podíváme na to, co tento čaj činí tak jedinečným a jak si ho můžete nejlépe vychutnat.

Ovocné čaje, podobné dnešním, se objevily až ve druhé polovině 20. století, ale dnes patří mezi nejpopulárnější nápoje. V České republice i ve světě jsou ovocné čaje oblíbené pro svou výraznou chuť a absence teinu či kofeinu. Zatímco spotřeba černých a zelených čajů roste, ovocné čaje si získávají stále větší oblibu díky svému vysokému obsahu vitamínu C a právě bezkofeinovému složení.

 

 

 

Náš čaj ze sušeného ovoce je složen z pečlivě vybraných kousků sušeného jablka, řepy, bezinek, hrozinek, ostružin a červeného rybízu. Tato kombinace vytváří vyváženou, jemně nasládlou a jemně kyselou chuť. Ať už si čaj vychutnáte teplý nebo ledově vychlazený, jeho bohatá chuť osvěží a potěší. Kromě toho, že je skvělý samostatně, čaj lze použít i jako základ pro různé koktejly, ať už alkoholické nebo nealkoholické. Jeho rozmanitá chuť přináší do nápojů originální twist.

 

 

 

 

Příprava tohoto ovocného čaje je jednoduchá. Stačí zalít jednu polévkovou lžíci čaje (přibližně 5 g) 250 ml vroucí vody a louhovat po dobu 3 minut. Pro dosažení sladší chuti můžete přidat med nebo třtinový cukr.

 

KOUPIT

 

Zpět do obchodu