Doporučená příprava
Káva je vhodná na espresso nebo přípravu v moka konvičce
O kávě
S farmářem Paulem Toledem přímo spolupracujeme již několik let a velmi si vážíme jeho přístupu k zaměstnancům, kterým kromě základního zdravotního pojištění platí i nepovinné nadstavbové, a to dokonce i celým jejich rodinám. Navíc už několika dětem svých farmářů a farmářek proplatil studium a zajistil jim tak lepší uplatnění na pracovním trhu. Paulo se zajímá o možnosti zlepšování procesů zpracování kávy. Už mnohokrát jsme se aktivně účastnili sklizně kávy přímo na farmě, mapovali zdejší postupy a společně vymýšleli, kde by se daly zlepšit. I díky tomu máme z Brazílie stabilně velmi kvalitní kávu s vyváženou chutí.
Detailní informace
- Země původu: Brazílie
- Region: Alta Mogiana
- Producenti: rodina Paula Toleda Campos
- Nadmořská výška: 1030 m n.m.
- Odrůda: žlutý catuai
- Zpracování: natural
- Stupeň pražení: střední
- Aroma: kakao, brandy
- Chuť: kakao, brandy, rozinky
- Podchuť: rozinky
- Kyselost: nízká
- Tělo: plné, krémové
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.