Nicaragua Chavarría

- anaerobní honey

- mléčná čokoláda, kiwi, med

- sladká acidita 

 

Hmotnost
Mletí
Zvolená varianta není k dispozici. Reset vybraných parametrů.
Skladem Skladem Skladem Skladem Skladem Skladem Skladem Skladem Skladem Skladem Skladem Skladem Skladem Skladem Skladem Skladem Skladem Skladem Skladem Skladem Skladem Skladem Skladem Skladem Zvolte variantu
144 Kč 144 Kč 144 Kč 144 Kč 144 Kč 144 Kč 144 Kč 144 Kč 345 Kč 345 Kč 345 Kč 345 Kč 345 Kč 345 Kč 345 Kč 345 Kč 1 288 Kč 1 288 Kč 1 288 Kč 1 288 Kč 1 288 Kč 1 288 Kč 1 288 Kč 1 288 Kč od 144 Kč 1,44 Kč / 1 g 1,44 Kč / 1 g 1,44 Kč / 1 g 1,44 Kč / 1 g 1,44 Kč / 1 g 1,44 Kč / 1 g 1,44 Kč / 1 g 1,44 Kč / 1 g 1,38 Kč / 1 g 1,38 Kč / 1 g 1,38 Kč / 1 g 1,38 Kč / 1 g 1,38 Kč / 1 g 1,38 Kč / 1 g 1,38 Kč / 1 g 1,38 Kč / 1 g 1,29 Kč / 1 g 1,29 Kč / 1 g 1,29 Kč / 1 g 1,29 Kč / 1 g 1,29 Kč / 1 g 1,29 Kč / 1 g 1,29 Kč / 1 g 1,29 Kč / 1 g
Kategorie: Káva

Doporučená příprava

Káva je nejvhodnější na espresso, domácí espresso, ale je vynikající i na alternativních přípravách jako V60 nebo aeropress.

 

 

O kávě

 

Norlan a Uriel Chavarríové patří mezi farmáře, se kterými dlouhodobě spolupracujeme. Jejich odhodlání a inovativní přístup ke zpracování kávy přináší výjimečné výsledky. Díky experimentům s anaerobním honey zpracováním dokázali vytvořit kávu s bohatým chuťovým profilem, kde se snoubí sladkost medu, svěžest kiwi a jemná mléčná čokoláda. Tato káva je výsledkem pečlivé práce a snahy posouvat kvalitu výběrové kávy v Nikaragui na novou úroveň. Jsme rádi, že ji můžeme nabídnout.

 

Detailní informace

  • Země původu: Nikaragua
  • Region: Matagalpa
  • Plantáž: El Progreso
  • Producent: Norlan & Uriel Chavarría
  • Nadmořská výška: 1050 m n.n.
  • Odrůda: Sarchimor
  • Zpracování: polopromytá honey
  • Stupeň pražení: střední
  • Aroma: med, kiwi, mléčná čokoláda
  • Chuť: med, kiwi, mléčná čokoláda
  • Podchuť: mléčná čokoláda
  • Kyselost: sladká, nízká
  • Tělo: krémové
  • mamacoffee direct

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: