Doporučená příprava
Káva je nejvhodnější na espresso, domácí espresso, ale je vynikající i na alternativních přípravách jako V60 nebo aeropress.
O kávě
Norlan a Uriel Chavarríové patří mezi farmáře, se kterými dlouhodobě spolupracujeme. Jejich odhodlání a inovativní přístup ke zpracování kávy přináší výjimečné výsledky. Díky experimentům s anaerobním honey zpracováním dokázali vytvořit kávu s bohatým chuťovým profilem, kde se snoubí sladkost medu, svěžest kiwi a jemná mléčná čokoláda. Tato káva je výsledkem pečlivé práce a snahy posouvat kvalitu výběrové kávy v Nikaragui na novou úroveň. Jsme rádi, že ji můžeme nabídnout.
Detailní informace
- Země původu: Nikaragua
- Region: Matagalpa
- Plantáž: El Progreso
- Producent: Norlan & Uriel Chavarría
- Nadmořská výška: 1050 m n.n.
- Odrůda: Sarchimor
- Zpracování: polopromytá honey
- Stupeň pražení: střední
- Aroma: med, kiwi, mléčná čokoláda
- Chuť: med, kiwi, mléčná čokoláda
- Podchuť: mléčná čokoláda
- Kyselost: sladká, nízká
- Tělo: krémové
- mamacoffee direct
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.