Cupping a kontrola kvality kávy
Degustace, neboli cupping kávy je metoda používaná k hodnocení aroma a chuti různých druhů kávových zrn. Přijďte se naučit o kávě něco nového a zapojit Vaše chuťové pohárky! Stačí vybrat termín, který Vám nejvíce vyhovuje.
Kurz se koná v mamacoffee studiu na adrese Náměstí Jiřího z Poděbrad 12, Praha 3
Kategorie: | Kurzy přípravy kávy |
---|
Zveme vás na jedinečný kurz, který Vám otevře dveře do světa profesionální degustace kávy! Naučíte se, jak správně kávu degustovat a jak rozpoznávat jemné tóny, které se ukrývají v každém šálku. Přijdete na to, jakým způsobem kávoví profesionálové hodnotí kvalitu kávy a jakým způsobem se můžete i vy stát kávovými znalci. Připojte se k nám a společně objevíme krásu a komplexnost světa kávy.
Co Vás na kurzu čeká?
- Co je to cupping, jeho krátká historie a k čemu se používá.
- Pravidla cuppingu a systém bodování káv / vzorků.
- Cupping a společné zhodnocení.
- Doba trvání kurzu: cca 1,5 hodiny.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.