Colombia Sugarcane bez kofeinu

- promytá

- jablko, mléčná čokoláda, marcipán

- sladká acidita

 

 

Hmotnost
Mletí
Zvolená varianta není k dispozici. Reset vybraných parametrů.
Skladem Skladem Skladem Skladem Skladem Skladem Skladem Skladem Skladem Skladem Skladem Skladem Skladem Skladem Skladem Skladem Skladem Skladem Skladem Skladem Skladem Skladem Skladem Skladem Zvolte variantu
129 Kč 129 Kč 129 Kč 129 Kč 129 Kč 129 Kč 129 Kč 129 Kč 299 Kč 299 Kč 299 Kč 299 Kč 299 Kč 299 Kč 299 Kč 299 Kč 1 199 Kč 1 199 Kč 1 199 Kč 1 199 Kč 1 199 Kč 1 199 Kč 1 199 Kč 1 199 Kč od 129 Kč 1,29 Kč / 1 g 1,29 Kč / 1 g 1,29 Kč / 1 g 1,29 Kč / 1 g 1,29 Kč / 1 g 1,29 Kč / 1 g 1,29 Kč / 1 g 1,29 Kč / 1 g 1,20 Kč / 1 g 1,20 Kč / 1 g 1,20 Kč / 1 g 1,20 Kč / 1 g 1,20 Kč / 1 g 1,20 Kč / 1 g 1,20 Kč / 1 g 1,20 Kč / 1 g 1,20 Kč / 1 g 1,20 Kč / 1 g 1,20 Kč / 1 g 1,20 Kč / 1 g 1,20 Kč / 1 g 1,20 Kč / 1 g 1,20 Kč / 1 g 1,20 Kč / 1 g
Kategorie: Káva

Doporučená příprava

 

Káva je vhodná na espresso nebo přípravu v moka konvičce. Dalším způsobům přípravy se však meze nekladou.

 

O kávě

Káva byla zbavena kofeinu metodou “Sugarcane”, která je známá také jako “E.A.”, což znamená etylacetát. Tato látka vzniká přirozenou cestou při fermentaci cukrové třtiny (sugarcane) a je činitelem při zpracování kofeinu. Tento způsob dekofeinizace vede k tomu, že původní chuť je zachována v nejvyšší možné míře a neprodukuje také žádné vedlejší chutě jako ostatní procesy.

 

Detailní informace

  • Země původu: Kolumbie
  • Region: více oblastí v Kolumbii (Cauca, Tolima, Antioquia, Eje Cafetero)
  • Nadmořská výška: 1400 – 2100 m n.m.
  • Sběr: ruční
  • Zpracování: promyté
  • Stupeň pražení: střední
  • Chuť: jablko, mléčná čokoláda, marcipán
  • Aroma: jablko, karamel
  • Tělo: plné, smetanové
  • Kyselost: sladká

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:
Zpět do obchodu