Doporučená příprava
Káva je vhodná na espresso nebo přípravu v moka konvičce
O kávě
S farmářem Paulem Toledem přímo spolupracujeme již několik let a velmi si vážíme jeho přístupu k zaměstnancům, kterým kromě základního zdravotního pojištění platí i nepovinné nadstavbové, a to dokonce i celým jejich rodinám. Navíc už několika dětem svých farmářů a farmářek proplatil studium a zajistil jim tak lepší uplatnění na pracovním trhu. Paulo se zajímá o možnosti zlepšování procesů zpracování kávy. Už mnohokrát jsme se aktivně účastnili sklizně kávy přímo na farmě, mapovali zdejší postupy a společně vymýšleli, kde by se daly zlepšit. I díky tomu máme z Brazílie stabilně velmi kvalitní kávu s vyváženou chutí.
Tato naturální káva pochází z časti jeho rodinné farmy nazývané Rodolfo. Můžete v ní cítit čisté tóny kakaa a lesního ovoce doplněné sladkou aciditou.
Detailní informace
- Země původu: Brazílie
- Region: Alta Mogiana
- Producenti: rodina Paula Toleda Campos
- Nadmořská výška: 1030 m n.m.
- Odrůda: Catuai red
- Zpracování: natural
- stupeň pražení: tmavé
- aroma: hořká čokoláda
-
chuť: hořká, čokoláda, lesní ovoce (tóny na pozadí chuti)
-
podchuť: hořká čokoláda
-
kyselost: nízká
-
tělo: plné, kulaté
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.